Skip to content
Menu

Vergaderzaal 

Vergaderzaal in charmant hotel in Sluis

De vergaderzaal biedt plaats aan maximum 20 personen en is geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten. Of je nu een vergadering, workshop, incentive of teambuilding plant, deze vergaderzaal biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagd (business)evenement.

De zaal is uitgerust met verschillende faciliteiten om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Het grote tv-scherm in de zaal is perfect om aan te sluiten op je laptop, zodat er een presentatie of ander visueel materiaal gedeeld kan worden met de andere aanwezigen.

Er is ook wifi en er zijn voldoende elektriciteitspunten om alle apparaten van stroom te voorzien. Daarnaast bieden we koffie en thee aan, die bij mooi weer op het terras kunnen geschonken worden. Liever een aperitief na de meeting? Ook dit kan op het privatieve terras aan de vergaderzaal.

Deze zaal is niet alleen functioneel, maar ook mooi en handig ingericht. Er is voldoende ruimte om comfortabel te zitten en te werken binnen een stijlvolle en uitnodigende setting. Als je op zoek bent naar een ruimte waar je effici├źnt kunt werken en tegelijkertijd kunt genieten van een aangename omgeving, dan is deze vergaderzaal een goede keuze!

Lunchen, dineren of overnachten in Sluis

Vergader je met een grote groep en wil je de vergadering uitbreiden met ontbijt, lunch of diner? We verwelkomen je graag in onze brasserie en bieden hiervoor verschillende arrangementen aan. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie omtrent onze formules. Ook overnachten in ons Boutique Hotel te Sluis behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

charlesdeluvio-Lks7vei-eAg-unsplash
michael-fousert-RNsKphkdBTk-unsplash

Facliteiten

WiFi
Tv-scherm
20 personen
Water, Koffie & Thee

Boek hier uw tijdslot