Skip to content
Menu

Vergaderzaal 

De vergaderzaal met plaats voor maximum 20 personen is geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten. Of u nu een vergadering, een workshop, een incentive of een teambuilding plant, deze vergaderzaal biedt alles wat je nodig hebt om uw (business)evenement tot een succes te maken.
 
De zaal is uitgerust met verschillende faciliteiten om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Het grote tv-scherm in de zaal is perfect om aan te sluiten op uw laptop, zodat er een presentatie of ander visueel materiaal gedeeld kan worden met de andere aanwezigen. 
Er is ook wifi en er zijn voldoende elektriciteitspunten al uw apparaten van stroom te voorzien. Daarnaast bieden we koffie of thee aan, die bij mooi weer op het terras kan geschonken worden. Liever een aperitief na de meeting? Ook dit kan op het privatieve terras aan de vergaderzaal. 
 
Deze zaal is niet alleen functioneel, maar ook mooi en handig ingericht. Er is voldoende ruimte om comfortabel te zitten en te werken en de inrichting is stijlvol en uitnodigend. Als je op zoek bent naar een ruimte waar u efficiënt kan werken en tegelijkertijd kan genieten van een aangename omgeving, dan is deze vergaderzaal een goede keuze!
 
Bent u met een grote groep en wenst u op een bepaald moment plaats te nemen in onze brasserie? Ook dat is mogelijk. Wij bieden hiervoor verschillende arrangementen aan. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie omtrent onze formules. Uw vergadering kan uitgebreid worden met ontbijt, lunch of diner. Ook overnachten in ons Boutique Hotel kan geregeld worden. 
charlesdeluvio-Lks7vei-eAg-unsplash
michael-fousert-RNsKphkdBTk-unsplash

Facliteiten

WiFi
Tv-scherm
20 personen
Water, Koffie & Thee

Boek hier uw tijdslot